Samme pris som på apoteket
Kreditkort

5 stjerner fra vores medlemmer
Bedømmelse

Medicin fra dansk apotek
Flag

Levering til hele Danmark

Slip for turen til apoteket

Vi er den største leveringsservice indenfor medicin, og vi kan levere p-plaster i hele Danmark. Vi sender fra et dansk apotek.

Rigtig mange brugere af p-plastre kender det. Man har brugt det sidste p-plaster i pakken, og skal netop til at påsætte et nyt, da man finder ud af, at pakken er tom. Hos MinRecept har vi udviklet en digital platform, som skal afhjælpe dette problem. Du har nu mulighed for at få leveret p-plastre på abonnement. Siden 2017 har vi, hos MinRecept, leveret både p-plastre, minipiller og p-piller i postkassen, og vores mange tusinde forsendelser årligt har gjort os til Danmarks største leveringsservice inden for medicin til private.

Jeg vil i gang med det samme

Professionel håndtering

Sikkerheden i højsædet

Vores service er udviklet i samarbejde med danske apoteker, og vi har fra start haft fokus på, at sikkerheden skal være i top. Ligeledes har vi haft stort fokus på brugervenlighed såvel som gennemsigtighed i både oprettelse og bestilling. Som medlem hos MinRecept har du altid mulighed for dialog med en uddannet farmaceut eller farmakonom. Det betyder, at spørgsmål vedrørende forskellige præparater, bivirkninger og andet, altid kan rettes til en fagperson.

Piger under 18 år kan også bruge vores service

I oprettelsen validerer man sig med NemID. Her vil vores system automatisk tjekke alderen på den person, som er i gang med at oprette et medlemskab. Er du under 18 år, har du mulighed for benytte MinRecept. Du kan indtaste en mail på en værge, som automatisk vil få tilsendt en fuldmagt til underskrivelse. Denne underskrives ligeledes med NemID.

Hvordan får man leveret sine p-plastre?

Vores vision med MinRecept er, at gøre det nemt for borgerne at få sin medicin leveret. Derfor tager oprettelsen ikke mere end 2-3 minutter. I oprettelsen vælger man blot, hvilket præparat man ønsker. Der kan vælges mellem det billigste alternativ, det oprindeligt ordinerede eller dét man fik sidst. Herefter indtastes din leveringsadresse. Slutteligt validerer man sin profil med NemID, så vi er sikre på, at medicinen altid sendes til rette person. NemID-valideringen bruges samtidigt af apoteket som en sikkerhed for, at personen slås korrekt op i deres system. Så snart en bestilling håndteres og sendes fra apoteket, får vores medlemmet besked via mail. Man ved derfor altid, når ens bestillingen er på vej. Det er simpelt og på denne måde, slipper vores medlemmer for turen til, og køen på apoteket.

Disse typer p-plaster kan vi levere

Når man henvender sig på apoteket for at købe p-plaster, bliver man spurgt, om ønsker det billigste alternativ. Det samme har vi tilføjet i vores oprettelse. Det foregår således på fuldstændig samme måde, som hvis du selv gik på apoteket for at købe p-plaster. I oprettelsen hos os bruger vi NemID-validering. Dette kan sidestilles med fremvisning af sygesikringskortet på apoteket. Begge bruges for at sikre, at det korrekte præparat, der gives til den rette person.

P-plaster på abonnement i Udkanstdanmark

Hos MinRecept har vi en mission om at gøre hverdagen nemmere for danske borgere. Derfor tilbyder vi en service, hvor man slipper for turen til apoteket, samt at holde styr på sine recepter. Hvad end man bor midt i en større by eller i en mindre landsby, kan vi levere din medicin. Du får leveret hver gang, du skal bruge det helt automatisk. Du behøver således ikke bekymre dig om, om din by er for stor, eller for lille ift. et medlemskab hos os.

Prisen for p-plaster er identisk med apotekets priser

Mange har måske lagt mærke til, at priserne for receptpligtig medicin svinger hver 14. dag. Dette gælder således også for p-plaster. Når du er medlem hos MinRecept, vedlægger vi derfor altid kvittering, således du altid er klar over, hvad prisen for medicinen var, da det blev håndteret af apoteket. Såfremt du er i tvivl om priserne for receptpligtig medicin, henviser vi til www.medicinpriser.dk, hvor du altid kan se priserne for hvert enkelt præparat.

Recept er nødvendig for p-plaster

Som du kender det fra apoteket, håndteres din bestilling ud fra den recept, som lægen har udstedt. Derfor er det meget vigtigt, at du har en gyldig recept på de p-plastre, du ønsker. Det er nemlig recepten, som apotekerne bruger, når de slår dig op i Fælles Medicin Kort, hvor de kan afgøre, hvilket præparat, de har mulighed for at udstede. I vores oprettelse har du desuden valgt, om du ønsker det præparat du fik sidst, det billigste alternativ eller det oprindeligt ordinerede. Denne info, sammenholdt med din recept, afgør hvilken medicin apotekeren udsteder. Herefter leveres det nemt og sikkert, i din postkasse, hver gang du skal bruge det.

1375

bruger p-plastre i Danmark

Jeg vil i gang med det samme!

Har du set os i medierne?


Det siger vores kunder

Skal vi også levere din medicin?

Ja tak - Lad mig komme i gang!

Har du spørgsmål?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Har du ingen spørgsmål?

SÅ START HER