Slip for turen til apoteket

Vi samarbejder kun med danske apoteker, og vi leverer p-piller til hele Danmark.

Generelt om p-piller
P-piller er et af de mest brugte præventionsmidler i Danmark. De har været på markedet siden midten af 70’erne og bliver brugt af omkring 340.000 kvinder i Danmark. P-piller virker ved at hormonerne i pillerne, erstatter kroppens egen produktion af kvindelige kønshormoner. Når kroppen egen produktion stopper, får kvinden ikke ægløsning. Man får ikke flere hormoner i kroppen, når man benytter p-piller. Pillerne fås i forskellige generationer indenfor p-piller, og det er især 1. og 2. Generation, som bliver benyttet, da de, som udgangspunkt, giver færre bivirkninger. Størstedelen af kvinder kan bruge p-piller som præventionsmiddel, men man skal altid til et tjek som sin læge, får at finde ud af, hvilken type piller der passer til en. Er man over 35 år, er man ryger eller har der været tilfælde med blodpropper i nærmeste familie, anbefales det ikke at man benytter p-piller.

Her kan du læse mere om fordele og bivirkninger ved p-piller

Hvor godt kender du til p-piller?

Fordi vi er specialister i at sende p-piller på abonnement
Hos MinRecept er vi specialister i at levere medicin direkte hjem til borgere i Danmark. Vi sender årligt mange tusinde pakker af sted. Vi samarbejder kun med danske apoteker som sørger for, at håndtere al den medicin, som bliver bestilt via MinRecept. Ønsker du at få p-piller leveret med posten, tilbyder vi en nem og sikker løsning, hvor du får dine p-piller på abonnement. Vi har leveret p-piller til hele Danmark siden 2017 via vores sikre løsning – en løsning vi selv har udviklet i tæt samarbejde med apoteket. Det betyder, at den er brugervenlig for både borgere og apoteket, samt giver fuld gennemsigtighed med din bestilling. Vi ønsker at give en høj faglig tryghed, og derfor tilbyder vi, at du kan tale med en uddannet farmakonom eller farmaceut, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller din medicin. Vi har gjort det muligt at få p-piller på abonnement, selvom du er under 18 år. I vores platform, er det muligt, at en værge underskriver aftalen. Dette gøres med NemID for at opnå højst mulige sikkerhed.

→ Du kan læse mere om hvordan p-piller virker her

Hvordan kan man få leveret sine p-piller
Det skal være både nemt og sikkert at få sine p-piller på abonnement. Derfor har vi udviklet en digital platform, hvor du med få klik, kan få leveret dine p-piller med posten. Du vælger blot hvilke piller, du vil have tilsendt, hvornår du vil have dem og til hvilken adresse. Til sidst verificerer du dig med dit NemID. Det er 4 enkle trin, som tager 2-3 minutter. Alle vores medlemmer får leveret p-piller i god tid, så de aldrig står i en uheldig situation, hvor de er løbet tør for piller. Når en bestilling bliver håndteret og sendt fra apoteket, modtager vores medlemmer en mail, således de ved, at deres p-piller nu er på vej. Ved at få p-piller på abonnement slipper vores medlemmer for, at bruge på at gå på apoteket og ligeledes slipper de for køen på apoteket. Vi sørger for at sende alle vores medlemmer en påmindelse, når deres recept skal fornys. På den måde står de aldrig i en situation, hvor de er gået forgæves til apoteket.

Hvilke p-piller kan leveres ?
De mest benyttede mærker indenfor p-piller er Vinelle, Femicept og Cilest, men der findes rigtig mange andre typer og mærker af p-piller. Vi er Danmarks største leveringsservice indenfor medicin og vi kan selvfølgelig levere alle p-piller med posten. Hvis p-pillerne er godkendte på det danske marked, og de forhandles af danske apoteker, så kan du få dem leveret med vores service. P-piller leveres direkte i din postkasse, så du behøver ikke at gå til hverken apoteket eller en pakkeshop.

Her kan du se hvordan din bestilling håndteres (Link video)

Din sikkerhed og pris
Grundstenen i vores service er sikkerhed. Alle vores medlemmer skal verificere sig med NemID, når de tilmelder sig. På den måde ved vi, at vi sender det korrekte medicin, og at vores medlem har en gyldig recept. Alle bestillinger bliver gennemgået af uddannet personale på apoteket, inden medicinen bliver pakket og sendt af sted. Når du får dine p-piller på abonnement, bliver alle forsendelser forsvarligt pakket ind. Der medfølger altid en kvittering i forsendelserne, så du kan se, hvilken pris du har betalt for din medicin. Prisen er altid den samme som på apoteket, og vi lægger intet gebyr på medicinen. Med andre ord, så er vores medlemmer og medicinen i trygge hænder.

339339

bruger p-piller i Danmark

Jeg vil i gang med det samme!