Slip for turen til apoteket

Indenfor medicin er vi Danmarks største leveringsservice, og vi leverer minipiller til hele landet.

Hvorfor skal du blive medlem af MinRecept?
Hos MinRecept er vores speciale at levere medicinske præparater på abonnement. Dette gælder således også minipiller. Vi har erfaret, at vores mange medlemmer ønsker  at være sikre på, at de aldrig løber tør for medicin, samtidig med at de kan spare turen til apoteket. Vores mange tusinde forsendelser årligt har gjort vores leveringsservice til Danmarks største indenfor medicin, og når du opretter dig hos MinRecept, kan du være sikker på, at din bestilling altid bliver håndteret korrekt. Vi samarbejder nemlig kun med danske apoteker, og vi har således altid sikkerheden i højsædet. MinRecept har eksisteret siden 2017, og vi har lige siden oplevet enorm tilgang af medlemmer. Vores service er udviklet i samarbejde med et dansk apotek, og vi har hele tiden haft fokus på brugervenlighed og gennemsigtighed ift. både oprettelse og bestilling. Vi tror på høj sikkerhed, hvorfor du som medlem altid har mulighed for at tale med en uddannet farmakonom eller farmaceut på vores samarbejdende apoteker, såfremt du skulle have spørgsmål til indtagelse af minipiller, virkning, bivirkninger eller andet.

Hvor godt kender du til minipiller?

Du kan også få leveret minipiller, selvom du er under 18 år
Vi har nemlig sørget for at udvikle servicen, således aftaler med borgere under 18 år kan underskrives med fuldmagt af en værge.

Hvordan kan man få leveret minipiller?
Med vores digitale platform har vi udviklet en nem og brugervenlig service, som man, med få klik, kan oprette en bruger på. Her indtaster man blot, hvilke mini piller man ønsker, hvornår de skal leveres, samt hvor de skal leveres. Man afslutter sin oprettelse med validering med NemID.  Vi bruger NemID, så vi er sikre på, at medicinen altid bliver sendt til den rette person. Oprettelsen tager i gennemsnit 3 minutter, hvis man har sit NemID klar ved hånden.

Når en bestilling bliver håndteret på apoteket, sendes en mail til modtageren, således man som medlem kan se, at bestillingen er på vej. Dermed slipper medlemmer, som får minipiller på abonnement, for, både turen og køen, på apoteket.

Hvilke minipiller kan man få leveret?
Hos MinRecept leverer vi alle typer minipiller. Der findes forskellige mærker og forskellige indholdsstoffer i præparaterne, men da vi er allieret med danske apoteker, har du mulighed for at modtage de samme mini piller, som hvis du selv gik på apoteket. Som nævnt ovenfor, validerer man sig med NemID i oprettelsen, hvilket kan sidestilles med at vise sit sygesikringskort på apoteket. Dette er altså en sikkerhed for, at de rette piller udstedes til den rette person.

Kan man få minipiller på abonnement, når man bor i Udkantsdanmark?
Det skal være nemt for alle få sine minipiller leveret i postkassen, så man aldrig løber tør. Derfor har vi heller ikke selekteret i, hvilke byer vi leverer til. Du kan altså være sikker på, at vi kan levere dine minipiller, uanset hvor i landet du bor.

45919

bruger minipiller i Danmark

Jeg vil i gang med det samme!